De functie

In verband met zwangerschapsverlof is Materials innovation institute (M2i) momenteel op zoek naar een Program Management Assistant. M2i heeft als dé netwerkorganisatie in materiaal innovatie, een definiërende en coördinerende rol in Nederlandse en Europese programma’s en projecten in materiaalonderzoek. Het netwerk van M2i bestaat uit gerenommeerde universiteiten en zowel nationale als internationale partners uit de industrie.

 

Als Program Management Assistant ben je, voor de onderzoeksprogramma’s, verantwoordelijk voor de uitvoering van de projectadministratie en de ondersteuning van het Program Management. Je ondersteunt de Program Managers in het beheren van hun accounts en biedt de externe contacten zorgvuldig en accuraat support. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit volgens de opgestelde planning en bent tevens in staat flexibel op ad-hoc verzoeken in te springen. Je plant de kick-off meetings en closure meetings van de projecten, onderhoudt contacten met onderzoekers, en ondersteunt de publicatieprocedures van wetenschappelijke artikelen en rapporten. Ook zal je het M2i intranet bijhouden en diverse mailingen verzorgen. De externe communicatie geschiedt voornamelijk in het Engels.

Tijdens deze tijdelijke aanstelling ligt jouw focus op het Program Management Support en je rapporteert aan de Office Manager. Je werkt op fulltime basis in ons kantoor in Delft, kunnen starten op korte termijn (1 maart) is noodzakelijk.

 

Taken & verantwoordelijkheden

 • Uitvoeren van de project ondersteuning en administratie volgens de planning
 • Het controleren, verwerken en archiveren van projectdocumenten
 • Verzamelen en beheren van publicaties en projectrapportages, zoals halfjaarrapportages en eindrapportages van de projecten
 • Plannen en organiseren van projectmeetings
 • Ondersteuning bij organisatie van evenementen
 • Uptodate houden van het M2i intranet
 • Algemene ondersteuning van Program Management en de organisatie M2iFunctie-eisen
 •  
 • Minimaal 1 jaar ervaring op project management support of administratief gebied, of afgeronde opleiding administratief/secretarieel MBO+ niveau
 • Affiniteit met (project)administratie systemen, goede kennis van en ervaring met Microsoft Office, met name Excel
 • Houdt van “ontzorgen”, administratief sterk, klant- en servicegericht, accuraat, pro-actief, communicatief vaardig
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift De organisatie  Het betreft een functie voor 40 uur per week voor de duur van 4-5 maanden. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Werken voor M2i betekent werken in dynamische en internationale omgeving en in een informele werksfeer met professionele en enthousiaste medewerkers. Sollicitatie en informatie
 • Herken jij jezelf in het profiel van Program Management Assistant, stuur ons dan jouw CV en motivatie naar HR-M2i@tudelft.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Marcella Klouwens, Office Manager, op 06 18 34 45 89. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je bellen naar Anouk Verkerk, op 06 28 36 25 86.

Ons aanbod

Meer dan 100 PhD en Postdoc onderzoekers zijn werkzaam op M2i onderzoeksprojecten, die in nauwe samenwerking met de industriële partners van M2i worden uitgevoerd door onderzoeksgroepen van topuniversiteiten in Nederland en daarbuiten.

Materials innovation institute (M2i) is dé Nederlandse netwerkorganisatie voor fundamenteel en toegepast onderzoek op het gebied van High-Tech materialen. De activiteiten van het instituut op het gebied van High-Tech materialen zijn ondergebracht in de topsector High Tech Systemen en Materialen (HTSM). M2i is tevens actief binnen de topsectoren Energie, Chemie en Water.